Nicaraguaans koken: gallo pinto
- Dit evenement is voorbij.

Evenement Navigatie
Samenvatting
De Nicaraguaanse keuken is simpel en ongecompliceerd, maar lekker en makkelijk om te maken. Elizabeth leert ons hoe we gallo pinto bereiden. Dit betekent letterlijk “gevlekte haan”, maar het is een heerlijk gevuld rijstgerecht met oa ui, knoflook en paprika. Serveer het geheel met bonen, bakbanaan en een stukje kaas of advocado en je typisch Nicaraguaans gerecht kan op tafel. En daar hoort natuurlijk een glaasje Zuid-Amerikaanse wijn bij. Zelfgemaakte maïs-tortillas maken het plaatje af.
Info en reservatie
Informatie
E-mail: kontakt@vgc.be
Site: Bekijk de site van Organisator
Adres: 54 avenue Orbanlaan - Sint-Pieters-Woluwe, 1150
Categoriën
Datum
- maart 2025
- februari 2025
- januari 2025
- november 2024
- oktober 2024
- september 2024
- augustus 2024
- juli 2024
- juni 2024
- mei 2024
- april 2024
- maart 2024
- februari 2024
- januari 2024
- december 2023
- november 2023
- oktober 2023
- september 2023
- augustus 2023
- juni 2023
- mei 2023
- april 2023
- maart 2023
- februari 2023
- januari 2023
- december 2022